Delavnica je namenjena teoretični predstavitvi vzgoje skozi razlago teorije izbire William Glasserja. Ta poudarja, da so dobri odnosi temelj duševnega zdravja, varovalni dejavnik v odraščanju otrok.  V praktičnem delu se bomo usmerili v prepoznavanje lastnih prepričanj o vzgoji in starševstvu, potrebah staršev in otrok, povezovalnih in ne povezovalnih navadah v družini. Odkrivali bomo, kaj so izzivi starševstva in nad čim imamo kot starši nadzor pri vzgoji.

Delavnica je brezplačna. Delavnica je namenjena staršem osnovnošolskih otrok. Srečali se bomo v prostorih Svetovalnega centra Istra v Kopru, 28. 2. 2023, ob 17.30. Skupaj bomo delali 90 minut. Udeležba je omejena na 20 udeležencev. Prosimo, da udeležbo potrdite najkasneje do petka, 24.2.2023, na elektronski naslov: barbara.valic@gmail.com ali morenamedos@gmail.com.

Delavnico bova vodili Barbara Valič, univ. dipl. socialna pedagoginja, psihoterapevtka realitetne terapije (EDP, SDP) in Morena Medoš, dipl. socialna delavka, specializantka v programu za pridobitev naziva psihoterapevt  realitetne terapije

Lepo vabljeni!

Dostopnost