Srednja ekonomska-poslovna šola Koper vas vabi na virtualna informativna dneva, ki bosta potekala v petek, 12. 2. 2021, ob 9.00 in 15.00 in v soboto, 13. 2. 2021, ob 9.00.

 

 

Pridružite se nam s klikom na povezavo na: www.seps.si, kjer si boste ogledali predstavitveni video o programih na SEPŠ (ekonomska gimnazija, ekonomski tehnik, trgovec, administrator), s profesorji pa se boste lahko pogovorili tudi v živo.

Vstopite v našo zgodbo, ikSEPŠonal!


Spoštovani bodoči dijaki in dijakinje,

priložnosti, ko se odločamo o svoji poklicni poti, ni veliko, zato kaže dobro razmisliti, katero pot izbrati, da bi prišli do izbranega cilja.

Srednja ekonomsko-poslovna šola Koper ponuja sledeče izobraževalne programe:

  • ekonomska gimnazija,
  • ekonomski tehnik,
  • trgovec,
  • administrator.

To so programi, ki vam omogočajo dostop do širokega nabora poklicev ali nadaljevanja šolanja. Več o predmetnikih in o dogajanju na naši šoli si lahko preberete na naši spletni strani: www.seps.si

Srednja ekonomsko-poslovna šola Koper ponuja tudi številne izvenšolske dejavnosti, športne dogodke, sodelovanje v mednarodnih projektih in prakso v tujini.

Lepo vabljeni tudi na informativne dneve, v petek 12. 2. 2021 in v soboto, 13. 2. 2021. Potek informativnih dni bo objavljen na naši spletni strani.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na spodaj navedenih kontaktih:

psihologinja Tina Pohajač: tina.pohajac@seps.si

tajništvo šole: info@seps.si ali 05 663 75 00

spletna stran šole: www.seps.si

povezava do promocijskega videa: Predstavitev SEPŠ 2021

Ravnateljica SEPŠ Koper
Breda Švara, prof. slo in ang.

Dostopnost