13. 4. 2022

Izjave dneva:

  • “Tukaj je tako lepo, da pozabim pogrešat mamo in tatija.”
  • “Jaz ne bi šla še domov.”
  • “Jaz bi šel domov, da lahko jem nutelo.”

Drugače pa smo našli zaklad, vi pa vašega dobite jutri (danes), saj veste kdaj in kje.


13. 4. 2022

Jutranja telovadba z glasbeno spremljavo je prebudila ves Debeli rtič, tudi tu živeče škrate. Ti so nam namreč pustili pismo in sladko presenečenje, ki smo ga bili neizmerno veseli. Učiteljica Polonca nam je pripravila zanimivo tarčo pri lokostrelstvu. Največ časa preživimo v bazenu, zato preoblačenje v kopalke in nazaj v oblačila že obvladamo. Omenimo naj še težko pričakovani nočni sprehod po vinogradu z ročno izdelanimi lanternami, ki bi nam jih zavidale tudi kresničke, če bi že letale tod okoli. Spet smo se imeli zelo lepo.


12. 4. 2022

Drugi dan šole v naravi je za nami. Prebudilo nas je sončno jutro s ptičjim petjem. Zjutraj smo z učiteljico Polonco iskali škratke in se naučili zaplesati medvedkov ples. Plavalni tečaj smo začeli z navdušenjem, občasno posežemo po črvih in deskah, v večji meri pa posnemamo žabice. Naporno je, a izredno zabavno.

Komaj čakamo, da pride jutrišnji dan…čeprav je tudi noč tukaj zelo čarobna…zvezde na nebu, skovik na drevesu, pravljice za lahko noč, tople misli prijateljev.


11. 4. 2022

Za nami je prvi dan poln novih doživetij: spanje v sobi s prijatelji, plavanje v bazenu, igranje na kreativnih igralih. Vsi že nestrpno čakamo, kaj nam bo prinesel jutrišnji dan.

Dostopnost