Včerajšnja oddaja V ŽIVO Digitalne pasti je dosegla zelo veliko zanimanje. Zaradi spodaj navedenega (obrazložitev) vas prosimo, da vse tiste, ki ste jim posredovali vabilo za ogled oddaje, obvestite o možnosti brezplačnega ogleda oddaje (brez aktivacijske kode) na https://www.neodvisen.tv/video/v-zivo-bojan-kodelja/leto-2023/6bffe425-6562-468d-886b-9cd7858e61d0?part=1.

Obrazložitev!

Očitno Neodvisen.TV postaja zelo pomemben akter v družbi, saj je včerajšnja oddaja V ŽIVO uspela doseči “samo” okrog 4000 gledalcev, ostalim 18.000 “čakajočim” pa je bil ogled med 19.50 in 21.00 na platformi Neodvisen.TV zaradi napada na strežnik onemogočen.

Vsem se zahvaljujemo za zaupanje in razumevanje.

Ob tem vam sporočamo, da si oddajo od danes naprej lahko ogledate brez aktivacijske kode nahttps://www.neodvisen.tv/video/v-zivo-bojan-kodelja/leto-2023/6bffe425-6562-468d-886b-9cd7858e61d0?part=1.

Tudi v nadaljevanju bomo oddajo zaradi izjemne vsebinske uporabnosti večkrat brezplačno predvajali na naši Neodvisen.TV.

Hvala za vaše razumevanje in podporo.

ekipa Neodvisen.si


Ponedeljek, 3. april 2023, ob 20.00 na Neodvisen.TV – www.neodvisen.tv

Voditelj oddaje:
Bojan Kodelja, dolgoletni redni spremljevalec dogajanja v družbi, ki dobro pozna trende pasti najrazličnejših oblik zasvajanja.
Gosta:
dr. Nataša Pirc Musar, zelo dobra poznavalka družbenih omrežij in umetne inteligence, predsednica Republike Slovenije,
Miha Kramli, terapevt z bogatimi izkušnjami in vsakodnevno prakso pri delu z zasvojenimi kot vodja Ambulane za zdravljenje zasvojenosti v Novi Gorici.

VSEBINSKI POVZETEK:
Zabava, omama, manipulacija, dezinformacija, odtujenost in praznina = realnost digitalnega sveta predvsem otrok in mladostnikov!
Kaj to pomeni za mlade?
Kako se na to odzivajo starši?
Kako se z resničnostjo neresničnega sveta vsakodnevno spopadajo učitelji v učilnicah in tudi širše, v odnosih s starši, kolegi, znanci, prijatelji?

Vsebinsko je oddaja usmerjena v šolski prostor in ključne akterje smo poimenovali
ŠOLSKI TRIKOTNIK: mladostnik – učitelj – starš.

Mladostniki so v razredu pogosto nemotivirani, utrujeni, nesodelovalni, in to razumejo celo kot svojo pravico.
Učitelji iščejo načine, kako se s težavo uspešno spoprijemati.
Tisti starši, ki se težave ne zavedajo, se v njeno reševanje tudi ne (z)morejo aktivno in uspešno vključevati.
Učitelji ostanejo prepuščeni sebi in se trudijo v svetu digitalne prevlade ohranjati svoje poslanstvo.

Kako dobro poznamo digitalne pasti in ali jih znamo tudi prepoznati?

V ŽIVO!
Gosta bosta v živo odgovarjala tudi na vprašanja gledalcev.

Ogled oddaje je mogoč na www.neodvisen.tv in na aplikaciji Neodvisen.TV (pametni telefoni in tablice – iOS in Android- ter televizije z Android operacijskim sistemom).


Dostopnost