Spoštovani starši!

V sredo, 6. septembra 2023, vas vabimo na 1. roditeljski sestanek, ki bo potekal v dveh delih. En del bo namenjen predavanju, drugi del pa seznanitvi z uvodnimi informacijami v matični
učilnici.

Predavanje bo vodila ga. Simona Lečnik Očko predavateljica, svetovalka in mentorica za področje poslovnega bontona in učinkovite komunikacije. Imela bo predavanje z naslovom Sodobni bonton – lepo vedenje kot vrednota, dober odnos med vodstvom šole, učitelji in starši, temelji na zaupanju. Komunikacija in sodelovanje med starši in šolo je dvosmerni proces in združuje ju skupni cilj – otrok.

Starši in skrbniki pomagamo otrokom razviti socialne spretnosti, vključno s tem, kako v vsakodnevnem življenju komuniciramo. Učenje naših otrok je preprost način uveljavljanja vrednot prijaznosti in spoštovanja, ki jih potrebuje svet danes, bolj kot kdaj koli prej. Ključno je, da začnemo zgodaj in da smo dosledni.

Razpored poteka roditeljskega sestanka:

  • 1. A, 1. B, 1. C, 2. A, 2. B, 3. A, 3. B, 3. C, 4. A, 4. B, 4. C, 5. A, 5. B in 5. C razred – ob 16. uri predavanje v jedilnici in nato nadaljevanje roditeljskega sestanka v matični učilnici z razredničarko.
  • PŠ Strunjan – ob 16. uri predavanje v jedilnici.
  • 6. A, 6. B, 6. C, 8. A, 8. B, 8. C, 9. A, 9. B in 9. C razred – ob 17. uri roditeljski sestanek z razrednikom v matični učilnici, ob 18. uri nadaljevanje s predavanjem v jedilnici.
  • 7. A, 7. B in 7. C razred – ob 18. uri predavanje v jedilnici.

Želimo vam lep in prijazen začetek šolskega leta

Dostopnost