Pozdravljeni,

Nekateri že dobro poznate dejavnosti Kariernega centra za mlade in z nami že sodelujete, drugim je mogoče naše ime še neznano. Karierni Plac deluje na Ljudski univerzi Koper in je v teh dneh praznoval prvo leto delovanja. Bilo je bogato leto, v katerem smo izvedli ogromno delavnic za učence in dijake na temo karierne orientacije in veliko mladim tudi pomagali z individualnimi pogovori in usmeritvami. O karierni orientaciji in o tem, kako stati otrokom ob strani smo govorili tudi s starši na različnih predavanjih. Učiteljem pa smo pomagali spoznati, kako lahko elemente karierne orientacije vpeljejo v pouk.

Tudi naše delovanje je v zadnjih tednih okrnjeno zaradi »virusnega nebodigatreba«, a mi se ne damo. Pospešeno pripravljamo nove in zanimive vsebine, za čas, ko se bomo lahko spet srečali na šolah. Komaj čakamo! Pripravljamo pa tudi vsebine, ki bodo mladim lahko popestrile te dni, ko v večini ostajamo doma.

Ena takih je Sladki izziv našega poklicnega ambasadorja Jaka Mankoča, Masterchefa 2018. Lepo vas prosimo, če informacijo delite med starše in učence vaše šole. Več o izzivu si lahko preberete na spletni strani Ljudske univerze Koper: https://www.lu-koper.si/?p=12739

Starši in mladi lahko te dni izkoristijo tudi za pogovor o poklicih, zaposlitvah, izbiri šole in nadaljnjega izobraževanja. Z veseljem smo vsem na voljo na daljavo za pogovor in vprašanja.

Od vseh možnih kanalov za komunikacijo se nam občasno že »meša« J; dobite nas na:

e-pošti: andreja.jakomin@lu-koper.si in tina.mrzek@lu-koper.si

telefonu: 040 283 010 (Tina M.)

preko WhatsAppa (040 283 010) in

Skypa: Karierni Plac Koper

Upamo, da boste naše sporočilo delili med mlade in njihove starše. V kolikor imate kakšno vprašanje, ne oklevajte, potrudili se bomo in vam čim prej odgovorili.

Veselim se sodelovanja z vami in vas prijazno pozdravljam,

Tina Mržek

organizatorka izobraževanja odraslih

Tel.: 040 283 010

E-pošta: tina.mrzek@lu-koper.si

Dostopnost