Preizkus bomo za vse smeri izvedli v soboto, 6. junija 2020.

Zaradi organizacijskih okoliščin bo ta izveden na lokaciji Roška cesta 2.

Pozorno preberite tudi informacije o vpisnem postopku in se posvetujte s svetovalnimi delavci na vaših šolah.

Preizkus likovne nadarjenosti bo za kandidate vseh smeri potekal le en dan, to je v soboto, 6. junija 2020, po naslednjem razporedu:

  • Zbor kandidatov za program Likovna gimnazija in program Fotografija bo ob 8.00, pred vhodom na lokaciji Roška cesta 2.
  • Zbor kandidatov za program Tehnik oblikovanja (modno oblikovanje, oblikovanje uporabnih predmetov, grafično oblikovanje) bo ob 12.30, pred vhodom na lokaciji Roška cesta 2.

Preizkus bomo letos zaradi znanih razmer nekoliko skrajšali, tako ne boste opravljali 4. naloge, in zato materiala za izvedbo te naloge ni potrebno prinašati s seboj. Preizkus bo trajal le dobri dve uri in pol. Kandidati imejte s seboj nekaj tekočine, da se lahko okrepčate med preizkusom, saj odmora za malico nismo predvideli.

Na preizkus ne prihajajte več kot 15 minut pred začetkom preizkusa, kar velja za oba termina.

Našo dodatno lokacijo na Roški cesti 2 smo izbrali, ker so tam prostori nekoliko večji, prav tako je na voljo brezplačno parkiranje. V razredih bo manj kandidatov (normativ bo določilo ministrstvo). O morebitnih ostalih varnostnih ukrepih vas bomo še obvestili.

Informacije o vpisnem postopku
Pozorno preberite okrožnice in se posvetujte s svetovalnimi delavci na vaših šolah.

Dostopnost