ZADNJI ŠOLSKI DAN

Spoštovani starši!

Jutri, v sredo po šolski dan organiziran nekoliko drugače s čimer ste bili pisno seznanjeni že pretekli teden.

Jutranje varstvo bo organizirano kot običajno od 6.00 do 8.00.

Za učence, ki ne obiskujejo jutranjega varstva se šolska vrata odprejo ob 8.00, prva šolska ura (pouk) pa prične ob 8.20. Učenci bodo imeli pouk prvi dve šolski uri ter malico. Od 10.30 do 16.30 je na podlagi predhodnih prijav organizirano varstvo za učence od 1. do 5. razreda. Učenci od 6. do 8. razreda šolo zapustijo ob 10.30.

Za učence od 1. do 5. razreda obroke prehrane za dan 24. 6. odjavite sami, glede na prisotnost otroka v šoli.  Učenci od 6. do 8. razreda imajo za jutrišnji dan odjavljeno samo kosilo, ostale obroke odjavite glede na prisotnost otroka sami. V kolikor bodo učenci prišli nazaj na kosilo ga morate prijaviti v knjigovodstvu.

Učenci, ki so bili odsotni iz zdravstvenih razlogov lahko pridejo na podelitev spričeval samo če so zdravi. V nasprotnem primeru lahko spričevalo prevzamejo učenci sami ali pa starši med 29. 6. in 3.7.

Starši lahko v šolo vstopijo zgolj po predhodni najavi (v tajništvu) ali na podlagi povabila s strani šole. Starši si morajo ob prihodu v šolo razkužiti roke in nadeti masko.

 

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost